Sødahlhuset
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Sødahlhuset er et kinderegg av et sjarmerende, bærekraftig spisested, en velfylt kolonial og et livlig minikulturhus på tettstestedet Åndalsnes i naturnydelige Romsdalen.

Vi ønsker å være en del av den grønne løsningen og tilbyr derfor lokal, økologisk mat og miljøvennlige varer til våre gjester. Å være arena for intimkonserter og andre kulturarrangementer er også noe vi brenner for. Retro møbler, fargerike lamper og gammelt norsk porselen er med på å skape en koselig stemning i kafédelen. Vi har også en idyllisk bakhage hvor den deilige maten og frisk drikke best nytes i sommerhalvåret.

Bruken av de beste råvarene i en leik med ulike smakskombinasjoner, toppet med fargerike blomster, gjør at vi gleder både øyne og gane med rettene våre.

Vi ser stjerner når vi får nye anmeldelser på blant annet tripadvisor, google og Lonely Planet – og ligger stadig på topp av spisesteder i fylket.

«Nydelig plass (...) Jeg reiser over hele Norge ifm jobb og dette er definitivt ett av de lunsjstedene (kanskje DET lunsjstedet) jeg husker best. Masse fine, miljøvennlige ting til salgs. Stort pluss for flere vegetariske/veganske alternativer» skrev Karine i oktober 2019.

«The moment you walk in you have a feeling that everything will be 5 stars. And this amazing place won´t let you down.(...)» skrev en annen i 2018.

Vi fryder oss over hver eneste gjest. Velkommen innom oss, både til kafeen - og som nettkunde!

 

Trykk ENTER for å søke