Sødahlhuset
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Produkter fra Haupt Lakris

HAUPT lakrits: pasjon og smaksglede

Pasjon for den gode smak kombinertmed pågangsmot og vilje til entreprenørskap er viktige ingredienser i tilblivelsen til Haupt Lakrits. De aller viktigste ingrediensene er selvfølgelig råvarer av prima kvalitet.

Christian Haupt og hans kone Camilla hadde i flere år vært lakris- og sjokoladeentusiaster. I 2012 hadde Christian konkrete planer om å etablere produksjon av premium sjokolade. Etter et opphold på Island i 2013 fikk de smaken på kvalitetslakris, og da var veien kort til å endre strategien.
«På Island ble jeg inspirert av deres måte å kombinere lakris og sjokolade, og så fort jeg kom hjem fra Island startet jeg Haupt Lakrits», sier Christian.

Etter dette startet en lengre periode der Christian og hans medarbeidere søkte etter ingredienser og leverandører over hele verden. Allerede fra starten av var målet å skape verdens beste lakris. Basisen skulle være en søt og salt lakris som skilte seg fra det som fantes i markedet. I tillegg ville de også utvikle konfekt som kombinerte lakris og sjokolade på en måte som gav den ultimate opplevelsen.

Da Lakritsfestivalen 2014 gikk av stabelen fikk publikum for første gang stifte bekjentskap med nykommeren Haupt Lakrits. I likhet med mange andre bedrifter i oppstartsfasen møtte de på en del utfordringer i innspurten til festivalen og lanseringen. Emballasjen var ikke klar fra fabrikken og glassbokser ble anskaffet og natten før festivalen var det hektisk arbeid med å få på plass etikettene. Festivalpublikummet satte pris på nykommeren og selskapet fikk en real boost fram mot de første leveransene til utvalgte utsalgsteder i mai 2014.

Etter festivalen ble det lagt ekstra trykk på å utvikle Haupt’s salt- og søtlakris. Over 50 ulike oppskrifter ble testet ut og forkastet før de i august 2014 endelig kunne lansere en søt og en salt lakris med hele 9% rålakris fra Calabria. Dette er en kompleks lakris med voksen smak - lang og intens.

Christian og hans medarbeidere tror at synet på lakris står foran en stor forandring og Haupt Lakrits ønsker å være ledende i denne utviklingen:
«For ca 30 år siden var det mange som oppdaget mørk kvalitetssjokolade etter at de i en årrekke hadde spist kun industriell melkesjokolade. Vi er sikre på at det samme vil skje med lakris etter hvert som publikum får smakt lakris av den kvaliteten Haupt byr på» sier Christian Haupt.Haupt Lakrits vil være i front

For Haupt Lakrits er dette bare begynnelsen, og de kommer til å fortsette å flytte grenser for hvordan lakris kan smake og brukes.

«Vi håper at så mange som mulig vil være med oss på denne smaksreisen i lakrisens komplekse univers. Den beste måten å delta på er å besøke et av våre utsalgsteder i Norge og få med seg de første unike smaksopplevelsene av Haupt Lakrits. Samtidig håper vi at så mange som mulig følger oss på Facebook, Instagram, YouTube, andre sosiale medier og selvfølgelig på vår hjemmeside www.lakrits.se. Vi elsker feedback og håper å høre fra kunder – både fornøyde og mindre fornøyde» avslutter Christian Haupt som har stor tro på at også det norske markedet er klar for den unike smaksopplevelsen man får ved å nyte Haupt Lakrits.

Matcompaniet deler Christians entusiasme, og er stolte over å ha blitt valgt som distributør for Haupt Lakrits i Norge.

 

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke